Замовити дзвінок
Имя*
Телефон*
Сообщение
Код с картинки*
CAPTCHA

Тернопіль

(097) 986-35-11

(097) 986-35-11 - Тернопіль

(067) 351-70-02 - Львiв

(067) 351-14-28 - Львiв

Львiв

(067) 351-70-02

(067) 351-14-28

Замовити дзвінок
Виробники

ПЕНЕТРОН АДМІКС: НАДІЙНИЙ РІШЕННЯ

"Будівельний проект, який зараз є філією Квазулу-Натал EY (колишній" Ернст енд Янг "), розроблений спеціально для задоволення вимог EY власниками, Об'єднаної африканської морської страхової компанії", пояснює Клів Лідер, керуючий директор PENETRON Південна Африка. "Проект охоплював два етапи будівництва, щоб додати новий гараж і розширити існуючу структуру підземного будівництва".

Додавання двоповерхового підземного гаража до існуючої будівлі є складним завданням, яке вимагає чіткого планування, значного будівельного досвіду та - через морське середовище в цій частині Південної Африки - абсолютно надійне гідроізоляційне рішення.

Як визначено Американським інститутом бетону (ACI), домішки для зменшення проникності до бетону (PRAH) можуть забезпечити комплексну захист від погіршення бетону, викликаного хімічною атакою та корозією від проникнення хлориду (тобто морської води) навіть при підвищеному гідростатичному тиску.

Як визнана PRAH, кристалічна домішка PENETRON ADMIX може значно підвищити тривалість бетону та термін служби. Активні речовини в PENETRON ADMIX утворюють каталітичну реакцію з вологістю у свіжому бетоні для отримання постійного кристалічного утворення в усьому бетоні. Ці кристали постійно герметизують мікротріщини, пори та капіляри в бетонній матриці, проти проникнення води або рідин з будь-якого напрямку, навіть в умовах ворожого середовища.

Легко змішується під час дозування та не залежить від кліматичних умов, PENETRON ADMIX додавали до більш ніж 400 м3 бетонної суміші, щоб стати невід'ємною частиною бетонної матриці; це також підвищує міцність на стиск бетону і забезпечує можливості самозапалення для тріщин протягом життя бетону.

Завдяки успішному та продуктивному співробітництву з Rubro Building Contractors, де продукція PENETRON була успішно застосована в ряді складних ситуацій, PENETRON ADMIX був визначений для даного будівництва.

Продукція, що використовується:

PENETRON ADMIX додано до більш ніж 400 м3 бетонної суміші, щоб стати невід'ємною частиною бетонної матриці; це також підвищує міцність на стиск бетону і забезпечує можливості самовиліковування для тріщин протягом життя бетону.

Регистрация
Моя корзина 0 0 грн.
Оформить